zaterdag 22 november 2014

Japan pet design. Yamato Nishiki.over jpd 

 

JPD. Japan pet design is een producent van Koivoer voor alle toepassingen.

Alle J.P.D. koi voeders worden onder Japans toezicht en volgens Japans recept geproduceerd in de EU.
De productie is volledig onder Japanse controle. JPD werkt samen met gespecialiseerde voedingsdeskundigen aan de National Fisheries University en de voedingsdeskundigen van het Nederlandse onderzoeksfaciliteit.

De verpakkingen zijn ontworpen in Japan en in de EU vervaardigd met de nieuwste verpakkingstechnologie. (one-way ontluchtingsklep) De verpakking is voorzien van een anti-slip laag die hen in staat stelt om te accumuleren en te voorkomen dat het verlies van kwaliteit door uitglijden uit. Het materiaal bestaat uit aluminium-folie drielaags tegen water en lucht.

Alle kleuren, designs en symbolen op de verpakking zijn bewust gekozen om oude Japanse tradities van de samoerai periode te benadrukken. Elk detail is in een voorwaartse zin bedacht.

Voor particulieren is het koivoer van J.P.D. verkrijgbaar via de betere J.P.D. vijverwinkel.
Yamato Nishiki.

Waarom Yamato voeren?

Yamato Nishiki is met hoge kwaliteit ingrediënten speciaal samengesteld voor de optimale verzorging van Koi en is verrijkt met Astaxanthine, een ingrediënt dat de stralende en goede kleurvorming van de rode kleur van de Koi bevordert. De extra toegevoegde vitamine C zorgt voor het behoud van de witte kleuren.
Yamato Nishiki is zo gefabriceerd dat het in het water zijn vorm behoudt en het water niet vertroebelt.
De hoge kwaliteit ingrediënten van Yamato Nishiki maakt het voer zeer licht verteerbaar.
Yamato Nishiki´s formule bevat zeer hoge kwaliteit vismeel wat zeer gewaardeerd word door Koi.
Yamato is verkrijgbaar in Medium (4mm pellet) of Large (7mm pellet), dus makkelijk te consumeren voor elke Koi en zijn verkrijgbaar in 5kg en 10kg verpakking.
Yamato Nishiki is verkrijgbaar bij de betere koi vijverwinkel.

Voeradvies:
Yamato voerinstructies:

Seizoen:                       Water temp.             Vertering            Voerinstructie

Voorjaar / Herfst             Laag                    Laag                             's morgens is het water     koud voer daarom in  de middag. 

Zomer                             Hoog                     Hoog                            De hoge watertemperatuur zorgt ervoor dat het voer snel verteert wordt. Voer daarom 2 á 3 maal daags.

Winter                             Laag                         Laag                           De Koi heeft een lage spijsvertering, voer voorzichtig.

Samenstelling van het voer/Ingrediënten:

Analyse: Yamato Nishiki
ruw eiwit 34%,  Ruw vet: 7,0%,  Ruwe celstof: 2,2%,  Ruwe as 5,3%,  Vitamine E 200mg/kg,  Vitamine C 300mg/kg,  Fosfor 0,7%,  Calcium 0,7%,  Natrium 0,2%
Ingrediënten:
Vismeel, inktvismeel, tarwebloem, maïs, sojaoliecake, sodium fosfaat, vitaminen, mineralen en astaxanthine.